Ldb stod för motståndet då vi åkte upp till bäckevallen med en trupp på 16 spelare!
Som alla var redo och väldigt revanschsugna!
Vi visste om att vi skulle få ett bra stöd av våra hemmafans och att de alltid är med oss gör oss starkare!!

Med nya taktiska drag och en annorlunda matchplan så sparkas matchen igång!
Första halvleken så är det vi som bjuder upp till dans och svingar våra motståndare från höger till vänster både fysiskt och taktiskt! Vi skapar flera vassa lägen och ldb har endast 2 som går på mål båda av dem i princip helt rena med vår utomjordiske målvakt som räddar avsluten utan problem!
Anfallsparet Frida och Hanna skapar en del heta chanser och tidigt i matchen så sätter Hanna Utter 0-1 målet med ett kliniskt avslut. 0-1 Bengtsfors! Jublet är stort och våra supportrar hörs!
I alla våra delar på plan så vinner vi närkamperna mycket bättre än sist match och det pga vår krigarinställning!
Första halvleken är vi det laget som trycker på och vill skapa chanserna, LDB kommer inte till några farliga lägen! De få lägen de skapar görs oftast av deras bäste spelare Lina H men hon är för ensam.

Andra halvlek:
Om vi säger som så att där vi slutade första börjar vi andra. Med hög press som gör att deras backlinje såg osäker ut och skickade ut bollarna över linjen!
Mittfältet var både tuffa och gav varandra ett enormt understöd som gjorde att vi fick deras mittfält att inte synas.
Hanna som är vår hittills bäste målgörare var inte nöjd med 1 mål, det skulle bli 2 och det av ett misstag av ldb:s målvakt. Iskallt rullar Hanna enkelt in 0-2 och ännu en gång firar publiken med oss!
0-3 kommer kort därefter via ett uppspel på högersidan där Frida/Hanna samarbetar och Hanna kyligt låter den gå mellan benen till Ebba Fransson som finns på plats och kan placera bollen bredvid stolpen!
Vi har ett bra tryck frammåt och allt ldb försöker med i andra halvlek avvärjar vår fantastiska backlinje, i detta läge kontrollerar vi matchen och uppträder som ett rutinerat damlag!

När vi leder med 3-0 så börja vi slappna av.. vilket ledde till ett mindre bra fokus och inte lika aggressiva som i början!
1-3 kom efter slarv och dålig kommunikation mellan lagdelarna.
2-3 kom efter en hörna som vi försvarar bra men inte är med på andrabollen och en LDB spelare fick skjuta där hon ville.

2-3 blev slutresultatet till BIF:s Damlag och det var välförtjänt i alla områden på planen!
Alla på bänken kommer in och vi visar vår bredd i laget. 5 insläppta på 5 matcher är ett bra facit.

Vi som ledare, vår styrelse och våra fans är stolta!